Hygiëne

De zekerheid van het beste, smaakvolste én veiligste vlees


Bij Poelier Tijsen is de hygiëne gewaarborgd. Naast de benodigde kwaliteitscertificaten hanteren we binnen ons bedrijf een gecontroleerde routing met nauwkeurige temperatuurbeheersing en checklijsten. Alle zuivere, gekoelde ruimten zijn strikt van elkaar gescheiden en de werkplaats wordt via een eigen desinfectiesysteem structureel ontsmet. Daarnaast worden we regelmatig gecontroleerd door diverse overheidsinstanties. Na aanlevering door gespecialiseerde slachterijen, wordt het gevogelte vervolgens handmatig verwerkt. De medewerkers gebruiken uitsluitend zuiver gereedschap en dragen speciale kleding. Bovendien hanteren we een strikt protocol voor handhygiëne. Na het snijden worden de bestellingen van verse kipproducten in kratten gelegd en voorzien van sticker en houdbaarheidsdatum. Na het afwegen verplaatsen we de kratten met de bestellingen naar een aparte koeling. Vanuit deze ruimte laadt onze chauffeur de vrachtwagen in. Zo heeft u bij Poelier Tijsen de zekerheid van het beste, smaakvolste én veiligste vlees.